Læserbrev i Skive folkeblad

Lidt forundring over Borgmesteren

Dejligt at se dig tilbage, hvor vi mødtes til vælgermødet hos Rotary. 

I et indlæg i Skive Folkeblad giver du udtryk for at Skive-Listen vil udvikle et a- og et b-hold, at vi kommer nemt afsted osv. i nogle kommentarer om Skive-Listens valgprogram.

Vi har faktisk forsøgt at komme med konkrete bud på hvorledes vi kan komme videre. Alle siger jo at de eksempelvis vil BIG BLUE SKIVE. Men alle ved vel også at skal det realiseres gøres det ikke med 5 mio. til nogle broer pr. år og ansættelse af en medarbejder. Her vil vi gerne sætte turbo på. Ikke for at genere hverken V eller DF men fordi vi synes at det er nødvendigt med markant satsning, hvis eksempelvis BIG BLUE SKIVE skal være andet end flotte ord.

I forbindelse  med mødet i Rotary, hvor jeg forklarede om et af Skive-Listens andre indsatsområder – etablering af Erhvervenes Hus – og at der skal en helt anderledes satsning og strategi til for at understøtte de mange små og halvstore virksomheder i Skive blev det temmelig knottent modtaget af dig, Peder Christian og sagt at det må erhvervslivet i såfald selv klare. Det tror jeg også at vi er mange, der er parate til. Men vi skal vel som politikere have et bud på hvad det er vi vil med Skiveegnens Erhvervs- og Turistkontor. Ideen med at flytte erhvervskontoret til bygningerne ved Skivehus – som byrådet besluttede tidligere i denne periode – giver ikke megen udvikling

Skive Byråd har i en god mening brugt over 20 mio. på diverse udviklingsprojekter i Salling. Vi foreslår nu at bruge eksisterende midler på at sætte gang i udviklingen af Skive og Højslev/Nr. Søby – området og en helt anderledes måde at tænke erhvervspolitik på. 

Er det nu så slemt?

Kære Peder Christian – få nu ja-hatten på, så vi sammen kan forbedre udviklingen af vores dejlige kommune. Mere forlanger vi egentligt ikke

Med venlig hilsen
Palle S. Jepsen
Søndergade 10
7800 Skive
Kandidat for Skive-Listen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.