Kære Skibonitter

Læserbrev i Skive folkeblad d. 16/11-17

Ja, meget har I lagt ører til og set den sidste måned. I har i hvert tilfælde set at alle nuværende byrådsmedlemmer i den grad stå i kø for at fortælle om alt det de har opnået, og at de alle lige pludseligt har fået venner på Christiansborg. Vi er heldigvis også blevet præsenterede for alt det man vil arbejde for de næste 4 år.

Ærgerligt at det sker kun 1 mdr. før valget. Hvorfor det er ligesom om, at når vi er kommet i gang med byrådsarbejdet i januar måned, så bliver den store dør til omverdenen lukket og bliver ikke åbnet igen før 1 mdr. til næste kommunalvalg.

Kære vælger, bliver Skive-Listen repræsenteret de næste 4 år, vil vi det anderledes. Vi vil løbende fortælle i pressen om status og temperaturen i byrådet, og vi vil ligeledes kæmpe for en sober dialog hvor politikken kommer i højsædet.

Giv os en chance for at bevise det vi har lovet i denne valgkamp – at 31 vidt forskellige kandidater kan samarbejde og i den grad være med til at holde en sober linje. Det var ellers dødsdømt af de fleste af de nuværende byrådsmedlemmer. Det ville ikke kunne lade sig gøre.

Se Skive-Listen som en lille oprør imod den nuværende arbejdsform der i dag hersker i vores byråd.

Vi vil gerne være din stemme i Skive Byråd på en ny, ærlig og levende måde.
Tak til alle for støtte og opbakning.
Giv din støtte til 31 forskellige Skibonitter – der vil Skive!
Eller stem personligt på

 

Med venlig hilsen

Palle Jepsen
Søndergade 10
7800 Skive
Kandidat for Skive-Listen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.