Hold da op – Debatindlæg til valgkampen i Skive

Hold da op, hvor var denne valgkamp blevet kedelig, hvis ikke Skive-Listen havde set dagens lys, skriver kandidat for Skive-Listen.

Hold da op, hvor er der kommet gang i blækket.

Hold da op, hvor man har meninger omkring Skive-Listen.

Hold da op, hvor var denne valgkamp blevet kedelig, hvis ikke Skive-Listen havde set dagens lys.

Hold da op, hvor vi i den grad trænger til en mere positiv debat for at tale vores kommune op.

Hvor er det dræbende den ene gang efter den anden fra flere af Venstres garvede politikere at læse og høre om, at Skive-Listen er en byliste med henvisning til at vi er flere, der nu engang tilfældigvis bor i den dejlige by, Skive.

Kære Jens Peter Hedevang – Venstres liste har 3-4 , der også bor i Skive. Er I så en landliste, der p.g.a. at næsten alle bor udenfor Skive kun vil området udenfor Skive. Nej vel, men det er jo disse motiver, som du prøver at hæfte på Skive-Listen.

Vi vil gerne sætte endnu mere gang i hele kommunen med Skive som lokomotiv. Og det er vel ikke os, der skal have skylden for at Realdania også mener, at det er vigtigt at satse på hovedbyen.

Vi har givet udtryk for, at man skal satse markant på de mange små og mellemstore virksomheder for at skaffe flere arbejdspladser. Kære Jørgen Christensen, nyudsprungen Venstremand, – du har mange meninger om Skive-Listen og vores erhvervspolitik, som du siger, at det kniber dig at forstå. Men også du var jo meget begejstret på DI-turen, det var vi alle.

Jeg vil gerne invitere dig og Jens Peter Hedevang på kaffe og se en virksomhed i en anden skala, så tror jeg, I vil forstå bl.a. vores ide til et nyt erhvervscenter.

Og hvis vi så ikke skal bruge tiden på at diskutere, hvor vi kommer fra, ja så kan vi læse, at kandidaterne på Skive- Listen ikke har evner og hvad der ellers er sagt – men til såvel nye som erfarne Venstre-politikere, tænk den energi, I alle har brugt på at finde kandidater til jeres liste, og vær stolte over, at der er 18 borgere udenfor Skive, der sammen med tre fra Skive vil slås for at gøre kommunen til en endnu bedre kommune at bo i, og glæd jer over, at der kommer en Skive-Listen med 31 vidt forskellige almindelige mennesker. Det er da en kæmpe sejr for vores lokaldemokrati.

Kære vælger i Skive Kommune: Du har muligheden for at hjælpe 31 vidt forskellige mennesker til at være med til at give et frisk pust til vores kommune. Vi kan garantere, at en stemme på os er en stemme på en meget mere positiv dialog, hvor vi går efter resultater og ikke efter hoveder – eller hvor vi bor henne.

Giv vores kommune en ny start – skift spor

»Skive-en by i udvikling« er vores fælles mål.

Stem på Skive-Listen liste M.

Med venlig hilsen

Palle S. Jepsen,

kandidat for

Skive-Listen,

Søndergade 10,

7800 Skive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.